• Home
 • /
 • Mommy
 • /
 • Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Vroeger vond ik sinterklaas altijd erg leuk. Ik vind het dan ook ontzettend spannend om samen met Noé haar eerste sinterklaas intocht mee te gaan maken. Gaat ze het leuk vinden? Of vind ze de drukte misschien toch spannend? Vandaag geef ik je in ieder geval een aantal hele leuke cadeautips voor het grote feest. Lees je mee?

Om even nog onderscheid te maken, de cadeaus die ik laat zien vind ik niet geschikt voor schoencadeaus. Persoonlijk vind ik dat schoencadeaus wat kleiner mogen zijn. Wij kregen zelf vroeger een heerlijke chocolade letter of bijvoorbeeld van die chocolade eieren met een cadeautje. Dat versta ik dus zelf onder een schoencadeau. Iets kleins. Vandaag laat ik wat leuke items zien die ik zelf erg geschikt vind voor 5 december!

V-Tech – Bla bla blocks

Tijdens een V-Tech event een tijdje terug heb ik deze al mogen bewonderen. De blokken zijn super leerzaam, handbaar en het is ook een speelgoedset die je kan uitbreiden. De Bla Bla Blocks praten! Elk blokje heeft namelijk een plaatje of een letter die je vervolgens in het huisje kan doen. Vervolgens verteld een stem wat er precies staat en hoe je dat uitspreekt. Ontzettend leerzaam, maar ook heel erg leuk voor de kleintjes om mee te bouwen dus!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

WIN!

En hoe leuk is dit, ik ga namelijk een Bla Bla Blocks Dierenset weggeven! Feestdagen vier je immers niet alleen. Wil jij ook kans maken om je kleintje blij te maken met deze dierenset? Doe dan mee!

 • Laat een reactie achter onder dit artikel en laat mij weten wie je er blij mee wilt maken.
 • Mocht je het leuk vinden (niet verplicht, maar word wel op prijs gesteld) volg dan Beautyunboxingnl en V-Tech op instagram! Zo blijf je gelijk op de hoogte van toekomstige winacties!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

V-Tech Baby Walker

Ik kreeg dit ook heel vaak als tip voor Noé haar verjaardag. Maar omdat ons meisje al zo snel wou gaan stappen hebben we hem toch eerder gegeven. Naast dat de Baby Walker heel erg goed is om te leren lopen zit er ook een paneel op die je er af kunt halen. Hier zitten allemaal verschillende geluidjes, knoppen en zelfs een telefoon op waarmee ze dan ook gerust op de grond of in de box kan spelen.

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Een knuffelige vriend

Noé is helemaal gek op haar knuffels. Vooral de grote glitter zwaan van Doudou.nl is een groot succes! Regelmatig zit ze lekker te knuffelen met de zwaan, en ook als ze aan de wandel gaat sleurt ze hem aan de nek mee. En zeg nou zelf, hij is toch prachtig? Ben je geen fan van de zwaan, neem dan wel even een kijkje want ze hebben nog veel meer super mooie en knuffelige vriendjes!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Little Dutch Blokken Ton

Hier is het al een mega succes, de Little Dutch Blokken ton! Een ton vol leuke kleurige blokken. Zelf houden wij niet van hele schreeuwerige kleuren. Maar deze lieve zacht roze blokken set is echt een must have. En voor de prijs (14,99 bij Bol.com) hoef je het ook niet te laten!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

Cadeautjes voor de volwassenen

Voor de volwassenen onder ons die ook sinterklaas mee vieren, neem eens een kijkje bij Radbag. Hier hebben ze ook ontzettend leuke en soms ook grappige sinterklaascadeaus.

Hopelijk ga je met deze cadeautips een geweldig Sinterklaas feest krijgen!

DE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR HEEFT INMIDDELS EEN MAILTJE ONTVANGEN!

Cadeautjes voor de kleinste + WIN! V-Tech Bla Bla Blocks!

39 Comments

 • Jessica leidner

  27/11/2018 at 05:26

  Goedemorgen wat ontzettend leuke mooie foto’s maak je,en wat zou mijn nichtje blij mee zijn ze is inmiddels 15 maanden ok mijn dochtertje is bijna 5 dus iets oud hiervoor hihi

  Volg je op alle kanalen& vtech volgde ik ook op Instagram yessicaleidner

  Veel liefs
  Fijne dag

  Beantwoorden
 • Jolanda

  27/11/2018 at 07:37

  Oh wat super leuk! Mijn zoontje van bijna 1 vindt zowel blokken als z’n ToetToet auto helemaal fantastisch, dus de combinatie daarvan zal hem ongetwijfeld helemaal gelukkig maken 🙂

  Beantwoorden
 • Ramona Bruijgom

  27/11/2018 at 08:15

  TE GEK! Hier is het Vtech speelgoed ook favoriet. Mijn zoontje Flynn wordt over precies een week, op 4 december 1 jaar oud en de Blabla blocks lijken mij het perfecte cadeau voor hem! Prachtig vindt hij het om te bouwen, dol is hij op dieren en helemaal vrolijk wordt hij van kleurtjes.. Wij maken super graag een kans voor heel veel speelplezier!!

  Beantwoorden
 • Denise

  27/11/2018 at 08:50

  Zou zo leuk zijn om te winnen! Hier kan ik zeker mijn peetkindje mee blij maken 🙂 en als hij er straks op uitgekeken is kan mijn kleintje er mee gaan spelen (dit zit voorlopig nog eventjes in mijn buik)

  Beantwoorden
 • Cindy Framke

  27/11/2018 at 08:57

  Superleuk! Sinds de geboorte van ons oudste dochtertje zijn we al groot fan van VTech.
  Nu doe ik graag mee voor ons 3e dochtertje. Dit wordt haar eerste sinterklaas en kerst. Dus dit zou een mooi cadeau zijn.

  Beantwoorden
 • Joyce

  27/11/2018 at 09:10

  Voor Evy, mijn dochter! Afgelopen weekend een ongelukje hier in huis met als gevolg een flinke buil, mama heeft wat goed te maken, ze mag dus wel extra verwend worden

  Beantwoorden
 • Francine

  27/11/2018 at 09:11

  Mijn beste vriendinnetje verwacht met een aantal maanden haar 2e.. het duurt nog even voordat het kleine wondertje er gebruik van kan maken; maar ik denk dat zelfs haar zoontje het ook wel leuk vind en er dus eerst gebruik van maakt! Haha

  Beantwoorden
 • Denise van schip

  27/11/2018 at 09:55

  Ik zou heel graag mijn kleine nichtje hier blij mee maken. Ze gaat hier vast heel veel plezier van hebben als ze iets groter is! Toffe winactie 🙂

  Beantwoorden
 • Alexandra

  27/11/2018 at 10:55

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje malik, gek op vtech speelgoed en dit is ook nog eens educatief en mooi, wij duimen!

  Beantwoorden
 • Jeanine

  27/11/2018 at 12:04

  De babywalker is hier ook favoriet, zo fijn dat het paneel er af kan een de wielen twee standen hebben!

  Ik maak graag kans op de bla bla blokken voor mijn jongste dochter.

  Beantwoorden
 • Lesley

  27/11/2018 at 15:55

  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat Sinterklaas of de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech blabla blocks verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  #fingerscrossed

  Beantwoorden
 • Lesley

  27/11/2018 at 15:57

  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat Sinterklaas of de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech blabla blocks verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  #fingerscrossed

  Beantwoorden
 • Marian Zw

  27/11/2018 at 18:30

  Ik loot heel graag mee voor mijn kleinzoon. Super leuk als er straks dit toffe set met blokken bij oma ligt. Kunnen we lekker samen bouwen en spelen!

  Beantwoorden
 • Susan Muller

  27/11/2018 at 18:43

  Ik zou de blabla blocks heel graag aan me zoontje geven, hij is onwijs leergierig en vind bouwen helemaal het einde, hoe hoger en hoe gekker hoe beter

  Beantwoorden
 • Willeke Linneman

  27/11/2018 at 21:19

  Wat een suoerleuke actie! En wat heb je er een toffe fotos bij gemaakt! Ik doe graag mee voor mijn zoontje! Al denk ik dat mijn dochter van 4 dit ook nog wel leuk vindt! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 • Charlotte

  27/11/2018 at 21:24

  Ik zou deze prijs, heel graag willen winnen voor mijn zoon GIJS! Hij is vandaag 1 geworden en een heerlijk ondernemende dreumes.. hij is helemaal gek op V tech, dus zou hier enorm gelukkig van worden! En ik als zijn mama ook!

  Beantwoorden
 • Michelle

  29/11/2018 at 20:26

  Wauw dit zou echt mega te gek zijn voor onze dochter van 2,5 jaar! 5 maanden geleden is haar babybroertje geboren en heeft ze misschien niet altijd de volle aandacht van ons gekregen! Ik gun het haar dus oprecht dat ze onder de kerstboom een cadeau krijgt omdat ze zo’n grote zus is geworden!

  Beantwoorden
 • Linda

  30/11/2018 at 18:15

  Wat een leuk artikel! Ik vind ook dat schoencadeautjes iets kleins/goedkoops hoort te zijn.
  Ik zie wel een schoencadeaus voorbij komen waarvan ik denk ‘what’s next’? Als dit al een schoencadeau is, wat komt er dan wel niet op pakjesavond.. Maargoed iedereen moet het voor zichzelf weten.
  Ik heb de bla bla blocks in ieder geval op mijn wensen lijstje voor mijn zoontje Sepp gezet.
  Ik vind echt dat Vtech iedere keer met leuke dingen komt! We hebben al aardig wat speelgoed in huis van mijn dochtertje, maar ik vind het ook wel erg leuk om mijn zoontje wat nieuws te geven. Spelend leren is super! Ik heb het ‘mijn eerste 100 woordjes’ boek van Vtech ook op het lijstje staan. Wellicht voor zijn verjaardag.
  (Op IG volg ik je ook, daar heet ik fennaisgrotezus).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: