De airfryer, wie kent hem niet? + WIN!

Een Airfryer lijkt tegenwoordig onmisbaar in een huishouden. Overal zie je ze voorbij komen en er zijn zelfs hele kookboeken voor te vinden. Nu moet ik bekennen dat ik er nog geen had in huis, maar er wel heel nieuwsgierig naar was. Ik kreeg de kans om de Homie Airfryer S7 te testen, graag! Ik laat je zien wat ik er van vind en wat mijn favoriete recepten zijn.

Homie at Home set

De Homie Airfryer S7 maakt gebruik van rondcirculerende lucht en hierdoor heb je aan een lepeltje olie genoeg voor het bereiden van allerlei gerechten. Tevens zit bij de set een baking pan met antiaanbaklaag, welke geschikt is voor het bakken van brood en gebak. Daarnaast zit er ook nog een grillrooster bij, zodat je op allerlei verschillende manieren voedsel kan bereiden.

De airfryer, wie kent hem niet? + WIN!

Ten eerste vind ik het ontzettend gemakkelijk dat je het apparaat aanzet, je olie en het gerecht toevoegt en er verder geen omkijken meer naar hebt. Je kunt verder met andere dingen en hoeft niet continu een pan in de gaten te houden. Daarnaast vind ik het erg fijn dat de Airfryer ook een stuk gezonder is. Gezonder leven is belangrijk, maar af en toe een frietje is ook erg lekker. Doordat je aan de Airfryer maar een lepeltje olie hoeft toe te voegen, blijven de maaltijden relatief gezond!

Airfryer

Mijn favoriete recepten 

Frietjes en snacks. Dit staat natuurlijk met stipt op een. Op een gezonde manier toch genieten van frietjes en verschillende snacks.
• Granola. Normaal maak ik granola altijd zelf in de oven, maar dit kan natuurlijk vanaf nu ook in de Airfryer. Erg makkelijk, want dit neemt veel minder ruimte in beslag.
• Afbakbroodjes. Ja, echt! Ook afbakbroodjes kun je knapperig afbakken in deze machine, in plaats van in de oven.

De airfryer, wie kent hem niet? + WIN!

Ik heb mega leuk nieuws. Ik mag namelijk een Homie Airfryer set weggeven! Meedoen is simpel.

– volg Beauty Unboxing en Homie op Facebook

– tag 2 vriendinnen in de video op Facebook

Over twee weken maak ik de winnaar bekend. Ik ben overtuigd, een Airfryer is makkelijk én gezond. Ik ga hier zeker nog veel meer recepten mee uittesten!

🎉GEFELICITEERD! 🎉 Maud wieferink Koekkoek jij bent de gelukkige winnaar van de Homie Airfryer! Maar… ik heb goed nieuws. Ik mag namelijk nog iemand blij maken. Gefeliciteerd Joyce Levi, jij wint ook een airfryer! (Stuur even een PB met je adres)

🍟En om nog meer mensen blij te kunnen maken mag ik speciaal voor Moederdag nog een kortingscode weggeven t.w.v. €50! Gebruik de code “Moederdag” bij je bestelling.

 

Heb jij een Airfryer en wat is jouw favoriete recept?

Handtekening Jamey

41 Comments

 • chucky1012

  20/04/2017 at 05:25

  Wauw… zo een leuke actie en ik doe héél graag mee want ik heb er geen en wil graag van die vieze baklucht in huis af en ook moet je gewone friteuse vaak erg goed schoonmaken en dat neemt veel tijd in beslag. Het lijkt me heerlijk om gezond te eten en zonder baklucht. Ik ben bijna jarig en dat is deze airfryer o zo handig Ansuya Lalay Kriwil Talens kijk eens wat een leuke actie 😉 (y)
  Ik heb alles gedaan wat nodig is.
  Je fb pagina like ik allang.
  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden
 • chucky1012

  20/04/2017 at 05:48

  Wauw….. zo een leuke actie en ik doe heel graag mee want ik heb er geen en wil grasg van de vieze bakluchtin huis af en ook moet je een gewone friteuse vaak erg goed schoonmaken en dat neemt veel tijd in beslag. Het lijkt me heerlijk om gezond te eten en zonder baklucht. Ik ben bijna jarig en dan is deze airfryer o zo handig 😉
  Ilk heb alles gedaan wat nodig is.
  De video zie ik niet en heb er goed naar gekeken.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

  Beantwoorden
 • Jolanda

  20/04/2017 at 06:47

  Ik doe heel graag mee!! Mijn schoonmoeder heeft een airfryer en ik was er eerst huiverig voor. Dacht meteen aan slappe frietjes en kweb kroketten. Maar dat was dus absoluut niet zo! Aangezien we de friteuse jaren geleden de deur uit hebben gedaan nadat me al het vet over de vloer ging bij het schoonmaken zou deze airfryer echt heel welkom zijn!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Nivea Body Oil in LotionMy Profile

  Beantwoorden
 • Sandra

  20/04/2017 at 06:51

  Wow, gaaf joh dat er zo’n airfryer gewonnen kan worden! 😀
  Zelf heb ik er al één in m’n keukentje staan, maar mam heeft er nog geen. Dus, wie weet.. Cadeautje voor moederdag?

  Beantwoorden
 • Nadia Gard

  20/04/2017 at 07:50

  Oohh wat zou dat ideaal zijn zo om verantwoord te kunnen snacken , zo’n airfryer is natuurlijk veel beter dan een frituur.
  En wij houden zeker van lekker hapjes en als ze dan ook nog gezonder zijn is dat toch helemaal super ! 2 vliegen in 1 klap lijkt me zo dus doe graag mee met de loting

  Beantwoorden
 • Lesley van de Langkruis

  20/04/2017 at 07:51

  Ja! Hier ga ik aan meedoen! Mijn collega heeft er een en die zit er altijd zo over op te scheppen. Het lijkt me een ideaal ding en ik denk dat ik hem dan op mijn werk neer ga zetten. Wij hebben daar alleen een koelkast en magnetron, ik eet veel vaker warm tussen de middag en dan is vers natuurlijk wel zo lekker! Fijne review !

  Beantwoorden
 • Rewana

  20/04/2017 at 08:22

  Nou, ben ook reuze benieuwd of dit uberhaupt wel werkt en of je het daadwerkelijk knapperig en krokant krijgt?;) Ik waag een gokje….

  Beantwoorden
 • Stella

  20/04/2017 at 09:46

  Tip van de eeuw: zet links in je laatste stukje waar je vraagt of we de pagina’s willen liken.
  Jup, we zijn liever lui maar heeeeeel veeel mensen haken af als er geen goede door-klik verbinding is. (zeggen de wetenschappers)

  Succes!

  Beantwoorden
 • Anita Roelfsema

  20/04/2017 at 11:26

  Ik heb er inmiddels al zoveel positieve verhalen over gehoord dus wat zou het leuk zijn om het zelf te mogen ervaren! Lekker gezond maar toch genieten!

  Beantwoorden
 • Ling

  20/04/2017 at 11:44

  Gezond snacken wil ik wel. Ook lekker vlees braden zonder vet is ideaal. Dat lijkt mij handig om in huis te hebben. Ja, ik kom graag een kansje wagen.

  Beantwoorden
 • Fleur

  20/04/2017 at 15:23

  Ik heb er zelf geen, maar voor mijn werk waar ik mensen begeleid met een suiker- en vetvrij dieet voor wetenschappelijk onderzoek, raad ik het altijd aan eentje aan te schaffen. Ik kreeg hele goede verhalen terug, dus zou er dus eigenlijk zelf moeten hebben. Ik ga dus ook zeker meedoen met je winactie

  Beantwoorden
 • Riekie Bos

  20/04/2017 at 19:38

  ik heb zelf nog geen Airfryer, maar het lijkt me onwijs makkelijk én gezond, zeker voor de snackjes.
  En wat gaaf dat je er zelfs broodjes in kunt bakken.
  Een echte aanwinst voor in mijn keukentje.
  Ik waag dus graag een kansje.
  Fijne avond en groetjes van keukenprinses Riekie

  Beantwoorden
 • Marian B

  21/04/2017 at 17:21

  !!!!! Zelfs mijn moeder heeft een Airfryer, en ze is fan! Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven, er eentje winnen zou helemaal perfect zijn 😉

  Beantwoorden
 • Eva B

  22/04/2017 at 09:02

  Dit zou ZALIG zijn! Mijn zus probeert 10 kg af te vallen, en mijn mama en ik steunen haar hier heel hard in. We zijn continu gezond aan het eten, en we twijfelden gisteren nog om een Air Fryer te bestellen. Mijn zusje is bijna jarig dus dit zou echt het IDEALE kado zijn <3.

  Beantwoorden
 • Maria

  25/04/2017 at 05:45

  Ik overweeg een airfryer te kopen want, zo hoor ik regelmatig,het succes is geen gebakken lucht!
  Pluspunten zouden voor mij ook zijn dat het minder stinkt in huis en dat het schoonmaken makkelijk gaat.

  Beantwoorden
 • ilsiee prins

  25/04/2017 at 08:19

  Wooooowie! Echt een waanzinnig gave winactie, zag hem al eens voorbij komen en dacht nu; Ik moet echt meedoen… Sinds een week of 3 is dan eindelijk onze nieuwe keuken klaar, na 10 weken zonder keuken gezeten te hebben haha…*kamperen in eigen huis* Het zal echt fantastisch zijn om deze airfryer te mogen winnen, al zoveel goede verhalen over gehoord & gelezen en telkens toch wel erg nieuwsgierig of het iets voor ons is…. wij proberen altijd bewust en gezond te eten, met de bereiding in de airfryer zal dat ook weer een stapje makkelijker gaan…
  Alle verplichte stapjes doorlopen & nu maar duimen!
  Groetje van Ilsiee

  Beantwoorden
 • Duane van Thillo

  26/04/2017 at 08:13

  Fantastische! ♡
  friteuze hebben we niet omdat het veel te vet is. Volg je al tijd. En ben Enthousiast over jou blogs. Als vader van 3 kinderen wil op de gezonde toer . Met deze gave airfryer Hot item bij vele in de keuken. Is het bij ons onmogelijk het aan te schaffen Ivm klein budget.
  Daarbij recepten zijn echt adembenemend.♡ dit staat 3 jaar al op het wenslijstje! . En wat mijn blij maakt is dat vloer niet onder vet en drap zit! En je dan niet meer uitglijdt . Waardoor het veilige omgeving blijft! Zou doldolgraag willen winnen. Zijn mijn vrouw en 3 kindjes en ik erg blij!! Liefs lieve papa

  Beantwoorden
 • Viv

  28/04/2017 at 05:25

  Een airfryer staat al zolang op mijn wensenlijstje, ik hoor er echt hele goede dingen over en het lijkt me ook nog eens super makkelijk! Eigenlijk mag deze niet meer ontbreken in de keuken als ik sommige mensen moet geloven haha. Graag willen wij dat ook ervaren, ik doe heel graag mee. Weet al wat lekkernijen die ik erin wil proberen 😉 daar heb ik uiteraard al geregeld over nagedacht. Mijn duimen draaien hard!

  Beantwoorden
 • Maria

  02/05/2017 at 06:16

  Zelfs de frietjes van (mijn)oma komen uit de airfryer. Zij wil dat dit een familierecept wordt en daarvoor heb ik er dus wel een nodig!

  Beantwoorden
 • Wendy v V

  02/05/2017 at 07:02

  Ik had al netjes geliked en getagd. Maar bij deze toch ook hier nog maar een berichtje.
  Ik heb nog geen airfryer, hoor er veel goeds over, dus ben zeer benieuwd.

  Beantwoorden
 • Anita Diepeveen

  02/05/2017 at 12:06

  Wat zou dit voor mij een uitkomst zijn, want ik kan niet meer alles eten doordat ik de ziekte van Crohn heb
  Vooral met vet moet ik uitkijken, maar ja het is toch ook lekker om af en toe frietjes e.d. te eten 😉
  Dat wordt genieten…

  Beantwoorden
 • Anne

  02/05/2017 at 13:33

  Ik ga meteen een kijkje nemen op je facebookpagina, het zou echt super gaaf zijn om deze te winnen. Door een airfryer te gebruiken zou ik meer gezonde snacks kunnen maken en ik zou dan ook eindelijk die vieze vette frituurpan weg kunnen gooien. Ik ga duimen!
  Anne onlangs geplaatst…Havermout breakfast bowlMy Profile

  Beantwoorden
 • yvonne

  02/05/2017 at 17:59

  Wauw wat een gave winactie! Ik doe graag mee want wil de Air Fryer zo graag uitproberen. Ik heb geen over en dit zou een prima vervanger zijn. Ook wil ik graag de verschillende recepten uitproberen en niet alleen de standaard patatjes en snacks. Op FB heb ik je geliked met de naam Mini On. Helaas maar 1 vriendin getagd want heb verder geen vrienden op FB.( doe er te weinig mee, lees liever blogs)

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: