• Home
 • /
 • Fashion
 • /
 • De leukste herfstlooks voor iedere vrouw

De leukste herfstlooks voor iedere vrouw

Een nieuw seizoen is de perfecte tijd voor leuke nieuwe kleding! De tijd van zomerjurkjes en rokjes is voorbij. Hallo warme truien en dikke vesten! In dit artikel inspireer ik je graag met mijn favoriete herfstlooks en laat ik je kennismaken met de trends van nu, lees je mee?

Lange trui

In het najaar ben ik een enorme fan van lange, warme truien. Ik combineer deze dan vaak met leatherlook legging of coated tregging, met daaronder stoere boots. De perfecte outfit welke ook nog eens heerlijk draagt! In de winkels zie je op dit moment veel van dit soort truien, maar een lange blouse is met daarover een vest is ook een leuke afwisseling!

Jurkjes

Ook jurkjes draag ik veel in het najaar. Gecombineerd met een dikkere panty, mooie laarsjes en eventueel een vest eroverheen. Jurkjes draag ik zowel voor geklede gelegenheden, als op een normale werkdag. Je kunt het natuurlijk zo gekleed maken als je zelf wilt. Ook handig wanneer je bijvoorbeeld na je werk nog een etentje hebt. Met een mooi jurkje, kun je meteen door!

De leukste herfstlooks voor iedere vrouw

Oversized jassen

Een winterjas is natuurlijk onmisbaar in het najaar. Een echte trend dit seizoen, is de oversized winterjas. Een lang, groot model waar je heerlijk in weg kunt kruipen. Zelf draag ik graag een langere jas, die tot halverwege het bovenbeen komt. Niet alleen omdat dit lekker warm is, maar omdat het ook stijlvoller staat vind ik.

De leukste herfstlooks voor iedere vrouw

Ruitjes

De absolute trend dit najaar: de ruitprint. Je hebt hem vast en zeker al gespot in het winkelbeeld, de ruit is een echte trend! We zien hem in jassen, tops, broeken en rokjes. Zelf heb ik al enkele ruititems in mijn kast hangen, ik ben dol op deze print! Ik zou graag nog een ruitbroek willen. Gecombineerd met een mooie effen blouse en stoere laarzen, lijkt mij dit een echte eyecatcher outfit!

Wat is jouw favoriete herfstlook dit najaar?

De leukste herfstlooks voor iedere vrouw

3 Comments

 • chucky1012

  30/10/2018 at 06:02

  Fijn om een lange winterjas te hebben….
  Dit omdat het handig is als men op de fiets weg moet en de benen dan warm blijven en hopelijk ook nog droog als het regent.
  Ik hou heel erg van goede waterdichte jassen etc. zodat er geen druppel regen doorheen komt en ook geen wind.

  Xoxo

  Beantwoorden
 • chucky1012

  30/10/2018 at 11:45

  Mooie jas.
  Ik hou er ook van om een jas aan te doen en over de knielengte is want als men fietst wil je toch geen natte benen van de regen.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: