• Home
 • /
 • Beauty
 • /
 • Mijn eerste Valentijn & Bloghop winactie!

Mijn eerste Valentijn & Bloghop winactie!

Vandaag heb ik een super leuke Valentijnshop winactie en vertel ik jullie over mijn aller eerste valentijnsdag. Benieuwd wat je kunt winnen en naar mijn verhaal? Lees dan snel verder!

Valentijn, de dag van de liefde. Hoewel ik weet dat het een grote commerciële bende is doe ik er zelf maar al te graag aan mee. Ik weet nog goed hoe het ging, mijn eerste Valentijn…

Ik was een jaar of 13 en zat op de middelbare school. Ik ging altijd met 2 vriendinnetjes om waarvan 1 van die meisjes ook een vriendje (gewoon vriendjes zoals dat vroeger nog kon) ook bij ons in de buurt woonde. Hij kwam soms wel eens mee buiten spelen maar ik had zelf nog helemaal geen idee wat verkering en zo was.

Mijn eerste Valentijn & Bloghop winactie!

Op Valentijnsdag lag er in eens een rode envelop op de deurmat. Van hém! Met een lief hondje op de kaart en een anonieme liefdesverklaring. Ik had geen flauw idee van wie het was. Tot na het eten de deurbel ging. Daar stond hij dan, met een rode roos en een hartjes knuffel. We hebben uiteindelijk nooit verkering gehad. Maar lief was het wel! Het grappige was dat het contact eigenlijk daarna verwaterde. Maar toch bleef hij jaren daarna nog altijd met Valentijnsdag een rode roos brengen met een kaartje.

Valentijn Winactie!

Uiteraard laat ik Valentijn niet voorbij gaan zonder een leuke winactie. Daarom zal ik onder de leukste reacties onder dit artikel een super lekkere parfum van The Body Shop weggeven!

Mijn eerste Valentijn & Bloghop winactie!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter onder dit artikel. Het zou leuk zijn als je mij in het kort verteld over jouw eerste Valentijnsdag.

Wat mag je doen?

Je mag mij uiteraard altijd volgen op Facebook of Instagram. (+1 kans)
Tag een vriendin op Facebook of Twitter (+1 kans)

Mocht je via de valentijnshop bij mijn blog gekomen zijn dan zal dat via KiDDowZ geweest zijn. Sinds ik nu zelf moeder ben lees ik haar blogs met heel erg veel plezier! Uiteraard wil ik je ook graag doorverwijzen naar de volgende blog; The Ambitious Brune! Ook hier vind je weer een hele toffe winactie. Tip: hop vooral lekker door want in totaal doen er 24 super leuke bloggers mee!

Hoe was jouw eerste ervaring met Valentijnsdag?

Handtekening Jamey

60 Comments

 • Narjolyn

  14/02/2018 at 05:17

  Ik was 15 en vreselijk verliefd op Jeroen,wist alles van hem en natuurlijk precies in welk lokaal die zat. Lang geoefend op de valentijnskaart en hem verstuurd,hij wist na een jaar nog niet dat die van mij was,maar hij had hem nog steeds. Uiteindelijk kregen we verkering,maar we pasten totaal niet bij elkaar,dus het duurde maar een maand.

  Beantwoorden
  • Claudia Diependaal

   14/02/2018 at 11:21

   Mijn 1e Valentijnsdag word ik nog altijd aan herinnerd. Mijn dochter noemt hem haar zaaddonor dus aan die tijd, op mijn dochter die nu 27 en ik heel veel van hou en ik op mijn 15e kreeg, wil ik niet meer aan mijn 1e toen ik 13 was herinnerd worden. Teveel gebeurt daarna. Xxxx. En ik zeg dit niet omdat ik zielig gevonden wil worden.

   Beantwoorden
 • chucky1012

  14/02/2018 at 06:28

  Leuk en ik doe heel graag mee….
  Ben er zo benieuwd naar…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 • ilsiee prins

  14/02/2018 at 06:34

  wow, wat een heerlijke winactie!
  Liefde is, houden van jezelf! Daarna heb je de ruimte om van een ander te houden,
  doe graag mee want ik hou heeeeeel veel van mezelf! 😀 en van mijn vriend hihi. vind het dan ook leuk om mezelf voor hem mooi te maken, en natuurlijk lekker te ruiken hihi
  Fijne liefdevolle dag gewenst!
  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden
 • chucky1012

  14/02/2018 at 06:38

  Leuk en ik doe heel graag mee aan deze fijne actie!
  Prachtige flacon en ben zo benieuwd naar de geur.
  Ik doe helaas nooit aan deze speciale dag omdat ik het commercieel vindt…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Xoxo

  Beantwoorden
 • Wendy g

  14/02/2018 at 06:57

  Mijn 1e Valentijn kreeg ik een kaartje thuis in de bus.. Mijn ouders hadden de jongen zien lopen maar weigerde te zeggen wie het was haha. Heeft 3dgn geduurd voor ik er achter was

  Beantwoorden
 • Laura / fitfunfab.nl

  14/02/2018 at 07:41

  Mijn eerste herinnering is van de lagere school. Er was een jongen waar ik verliefd op was maar toen hij op mij verliefd werd wees ik hem af omdat hij niet meer ‘in’ was… maar toch hoopte ik op een valentijnskaart.. die kwam niet

  sindsdien geleerd om alleen op mijn eigen gevoel af te gaan

  Later trouwens wel een zelfgemaakt liedje gekregen van hem, hoe lief!

  Beantwoorden
 • Angelique

  14/02/2018 at 08:21

  Eigenlijk heb ik nooit wat aan Valentijn gedaan, tot mijn man mij vorig jaar verraste.
  Hij had de tafel gedekt en allemaal lekker eten klaargemaakt.
  Op mijn bord lagen allemaal snoephartjes, een doos met mijn favoriete snoepjes (witte muizen), een heel mooi gedicht en een prachtige ring.
  Ik werd daar toch wel zeer emotioneel van ❤

  Beantwoorden
 • Iris

  14/02/2018 at 08:26

  Echt aan Valentijnsdag hebben wij nooit gedaan, maar in 2013 had ik op 14 februari mijn eerste positieve zwangerschapstest in handen, dus daar heb ik een bijzondere herinnering aan

  Beantwoorden
 • Linda Raaijmakers

  14/02/2018 at 08:27

  Helaas kan ik me mijn eerste valentijnsdag niet meer herinneren, wel weet ik dat ik al kan genieten van een wandeling in het zonnetje dus voor mij hoeven ze nooit veel moeite te doen om me rijk te voelen.
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Instagram: @lindaenbjorn

  Beantwoorden
 • Els Black-Stoker

  14/02/2018 at 09:24

  Ik kreeg nooit wat met valentijn, tot ik mijn eerste vriendje had. Die voelde zich denk ik verplicht om een kaartje en een beertje te geven haha. Super leuk deze bloghop en een lekkere parfum is altijd fijn

  Beantwoorden
 • Anna

  14/02/2018 at 10:23

  Ik doe heeeel graag mee..!
  Ik heb nooit echt valentijn gevierd. Ik vind het belangrijk altijd mensen te laten zien hoe belangrijk ze zijn en hoeveel ik van ze hou

  Beantwoorden
 • Cindy

  14/02/2018 at 10:35

  Euhm mijn eerste valentijn liep in mineur want vriendje dumpte me er net voor maar die met mijn man zijn gewoon lekker chill. Pizza en thuis film in pyjama, nu als ouders nog gemakkelijker hahahaha

  Beantwoorden
 • Hannah Kagenaar

  14/02/2018 at 11:21

  Ik was 6 en ik zat in de eerste klas en toen gaf ik een roos aan mijn lover, uiteindelijk kregen we op ons 16e (10 jaar later!) verkering. Het is niks geworden.. maar we zijn nog wel goede vrienden.

  Ik volg je via FB, insta en heb de extra tag stap gevolgd.

  Beantwoorden
 • Moniek

  14/02/2018 at 11:44

  Eerste keer Valentijnsdag? Ik weet het echt niet meer… 😡
  Vorig jaar met dochterlief heel veel gratis kaartjes verstuurd met de lippenstift-postzegel-actie, dat was wel erg leuk!

  Beantwoorden
 • Marian Zw

  14/02/2018 at 11:46

  Mijn eerste Valentijn dat is echt al heel lang geleden….toen was ik 15. Maar de eerste Valentijn met mijn huidige man weet ik nog goed. Hij was op zakenreis die dag…dus ja van Valentijn kwam er niets. Maar toen hij terug kwam had hij een prachtig horloge gekocht met in de wijzer plaat een hartje van kleine steentjes.

  Beantwoorden
 • Lynn Mahieu

  14/02/2018 at 12:06

  Goh, mijn eerste valentijn herinner ik me niet echt. Meestal probeer ik om zelf iets leuks te maken om toch iets te kunnen geven aangezien we niet echt aan cadeautjes doen op die dag…

  Beantwoorden
 • Adriana de Ruiter

  14/02/2018 at 14:35

  Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀

  Mijn eerste valentijnsdag was toen ik elf jaar was, ik was voor het eerst tot over mijn oren verliefd… Ik had een prachtige kaart gemaakt én geschreven, maar wel met anoniem als afzender… Ik vond het doodeng, maar ben blij dat ik het gedaan heb! Hij vond het geweldig en de rest van de basisschool hebben we ‘verkering’ gehad wat betekende dat we naast elkaar zaten als we zelf mochten kiezen, dat we samen naar school en gym liepen en dat we heel vaak elkaars hand vasthielden! <3 <3 <3

  Natuurlijk volg ik je op facebook en instagram! 😀

  Fijne dag!

  Beantwoorden
 • Cindel

  14/02/2018 at 15:45

  Mijn eerste Valentijnsdag deed ik zelf een liefdes verklaring volgens mij was het in groep 6 ofzo. Ik had een klein briefje met roosjes erop, met de vraag of hij mijn vriendje wilde zijn. Op Valentijnsdag ging ik zo snel mogelijk naar school om het briefje stiekem in zijn laatje te stoppen zodat niemand het zag.
  Na dat hij het briefje gevonden had deed hij er heel voorzichtig mee! Helaas pakte 1 van de andere jongens het uit zijn handen en las het hardop voor. De hele klas lachte me uit… Ik kreeg een kop zo rood als een biet! En hij wikde geen verkering met mij. Dikke vette vaal. Daarna heb ik nooit meer iemand om verkering gevraagd…

  Beantwoorden
 • Hilde VE

  14/02/2018 at 17:44

  Oh ja, vergeet ik nog te vertellen dat ik mijn eerste Valentijn niet meer herinner, ‘t is zo lang geleden, ik ben al zo lang alleen, maar niet getreurd, een lekker geurtje maakt dat allemaal goed.

  Beantwoorden
 • Kelly

  14/02/2018 at 19:17

  Leuke prijs!
  Mijn eerste Valentijnsdag herinnering was van de brugklas. Elk jaar kon je een roos kopen voor iemand op school. Kwamen er hele bossen rozen de klas binnen, kreeg ik niks haha. Dan voel je je ook wel een beetje sneu…. Later gelukkig toch nog goed gekomen 😉

  Beantwoorden
 • Myrthe

  14/02/2018 at 20:55

  Mijn eerste valentijn krijgenervaring moet nog komen, maar zelf verwen ik mijn moeder altijd wel een beetje.
  Dit jaar bonbons gegeven en een gezichtsmasker op haar gezicht gedaan :).
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik heb geen FB en IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  Beantwoorden
 • G.T.

  14/02/2018 at 21:04

  Ik doe graag mee! Ik heb geen verstand van parfum en doe er dus ook niets mee. Tenzij ik een lekkere cadeau krijg. Eigenlijk zonde, maar ik weet gewoon nooit waar te beginnen.
  Volgens mij stuurden we als tieners in mijn vriendengroepje anonieme kaartjes naar elkaar. En dan in de rats zitten of het echt zou zijn of niet, haha.
  Ik heb helaas geen FB.

  Beantwoorden
 • Fleur

  15/02/2018 at 18:46

  Heel eerlijk kan ik mijn eerste Valentijn niet meer herinneren. Nu ben ik al heel veel jaren bij mijn vriend en eigenlijk doen we er niet zoveel meer aan. Maar juist daarom heb ik hem dit jaar wel verrast met een cadeautje. Omdat hij het niet verwachten, was het extra leuk.

  Ik doe ook graag mee aan je winactie

  Beantwoorden
 • judith

  15/02/2018 at 19:16

  Ik was iets van 13 en kreeg een brief met als ik hem niet leuk vond, mocht ik het ook aan Vannessa geven. Stond gewoon onderaan de brief ook nog. Ik heb de brief ook nog steeds hahaha

  Beantwoorden
 • Marian B

  16/02/2018 at 09:07

  De eerste keer kreeg ik een anonieme valentijnskaart en de volgende dag kwam de desbetreffende jongen met een gebakje langs om te vertellen dat de kaart van hem kwam. Erg schattig natuurlijk, al was ik nog behoorlijk jong en niet echt met jongens bezig 😉 Uiteraard is een parfum ook altijd fijn!

  Beantwoorden
 • Sabrina

  16/02/2018 at 20:11

  Ojee, ik weet dat dus echt niet meer… Ik weet wel dat ik van mijn nu man een hele grote kaart heb gekregen, heel leuk! Ik doe graag mee en volgde je al op Facebook en insta

  Beantwoorden
 • Lieke van Veen

  16/02/2018 at 21:26

  Wat leuk dat je je eerste Valentijnsdag nog kan herinneren! Ik heb nooit echt een bijzondere Valentijnsdag gehad.
  Ik hoop wel dat ik deze heerlijke parfum win.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

  Beantwoorden
 • Mirjam Hellingman

  16/02/2018 at 23:24

  ❤️❤️❤️Wat een leuke actie, om helemaal verliefd van te worden! Op de eerste Valentijnsdag die ik mij kan herinneren werd een prachtige roos bij ons thuis bezorgd zonder afzender, maar er stond ook niet bij voor wie deze roos nu bestemd was: mijn zus, broer, ikzelf of wellicht toch een geheime aanbieder van een van mijn ouders? De roos heeft een week in de huiskamer gestaan, terwijl iedereen zich af vroeg: “Van wie? Voor wie?” Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen clou voor wie deze nu bedoeld was. ❤️❤️❤️

  Beantwoorden
 • Raaf Klein

  17/02/2018 at 13:18

  Wat een heerlijke winactie :). Ik kan mij helaas niets herinneren over mijn eerste Valentijnsdag en uit de reacties te lezen ben ik niet de enige. Jammer, ik had je daar graag over vertelt. – Nu ik er over nadenk, mijn eerste Valentijnsdag was ik eigenlijk nog een baby :).

  Beantwoorden
 • Wilma van 't Hof

  17/02/2018 at 19:15

  Valentijnsdag! Wij “vieren” dat niet. Als we elkaar een verrassing willen geven dan hebben we niet een vaste dag. Dat is nu en was toen ik mijn man leerde kennen ook al zo. In het begin van onze “verkering” heb ik het er wel met regelmaat over gehad dat het bijna Valentijnsdag was. Was eigenlijk meer stangen, want we hadden het er al over gehad dat we niks deden.
  Op Valentijnsdag moest hij gewoon werken. Maar hij kwam niet op de gebruikelijke tijd thuis. Had niks gehoord over overwerken. Ging me al zorgen maken. Maar na half uur kwam hij gelukkig thuis. MET een rode roos. En om die te bemachtigen had hij wel veel moeite moeten doen. Zo rond 17.00 uur waren meeste bloemisten uitverkocht. En bij de enigste zaak waar ze nog wel te koop waren stond een hele rij mannen te wachten op hun beurt. Haha, heel veel van zijn collega’s kwamen die dag ook nog gauw een roos scoren. De roos heb ik nog steeds. Zit gedroogd in een foto-album.

  Beantwoorden
 • Bodil

  20/02/2018 at 19:57

  Mijn eerste valentijnsdag… Echt de allereerste?!
  Een klasgenootje op de basisschool gaf me een doosje met hartjeschocolaatjes en we gingen (heerlijk) uit eten in het restaurant van zijn moeder. Al had ik niet echt vlindertjes ofzo, toch echt superlief en attent van zo’n jonge jongen 🙂

  Beantwoorden
 • Lisanne Bons

  21/02/2018 at 18:55

  Ik lag Valentijnsdag met hoge koorts in bed. Mijn vriend heeft mij en mijn dochter met liefde verzorgd en naar de huisarts gebracht. Dat is ook echte liefde. Maar met een lekker luchtje van de Bodyshop zou ik natuurlijk wel heel blij mee zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: