Help, Mommy is nesting!

Wie had dat gedacht? Ik, met nesteldrang? Nee dat is iets wat ik mezelf nooit had voorgesteld. Tot ik in eens wel heel erg veel aan het poetsen was en bijzonder veel dingetjes in het huis aan het opknappen was.

Zo begon het met dingen die we eigenlijk toch wel in het huis wouden opknappen. Zoals het ophangen van onze nieuwe televisie, het wegwerken van alle kabels en nog wat kleine dingetjes. Toen kwam de wens om een nieuwe bank. De oude bank was wel erg mooi en lag lekker. Maar om nou te zeggen dat het praktisch was vanwege de diepe zitting? Nee dat niet. Ook hebben we in de babykamer al een nieuw rolgordijn opgehangen die goed verduisterd. Je kunt dus wel stellen dat we al flink bezig zijn geweest.

Help, Mommy is nesting!

Tot we weer een week verder waren. In eens begonnen er wat radicalere veranderingen te komen. Zo besloot ik binnen een uur een keuken te kopen! Normaal zou ik daar weken over nagedacht hebben. Maar in mijn hoofd leek/lijkt het allemaal zo logisch. Als we die klus uitstellen zitten we straks met een baby in de puinzooi maar als we het nu nog even doen is het gewoon allemaal af. Opzich een logische keuze (in mijn hoofd dan). Maar bram schrok wel eventjes Haha. Gelukkig hebben we nog wat tijd, vrijdag komt namelijk iemand de keuken inmeten en dan zullen we binnenkort de puntjes op de i zetten en een definitieve keuken gaan samenstellen. Best spannend allemaal! Natuurlijk zal ik als het zo ver is jullie laten weten hoe het allemaal is geworden.

Help, Mommy is nesting!

Dit is de 3D tekening van onze nieuwe keuken.

Gelukkig zijn het niet allemaal kostbare dingen die ik doe van uit de nesteldrang. Zo begonnen er allemaal kleine dingen zich op te stapelen. En heb ik de complete kledingkast van de baby gereorganiseerd en alle kleertjes opnieuw gewassen en gestreken. En wat denk je van al dat poetsen in huis? Ik word er zelf gewoon ram gek van inmiddels.

TIP! Bij OTTO hebben ze in de maand Oktober tot 50% korting op het woonassortiment! 

Heb jij ook last gehad van nesteldrang?

Handtekening Jamey

6 Comments

 • Henrieke

  08/10/2017 at 09:16

  Heel herkenbaar hoor! Afgelopen week heb ik de slaapkamer en woonkamer flink gepoetst. Het ziet er allemaal weer als nieuw uit. Maar sommige meubeltjes staan me niet meer zo aan en dan kan ik diep ongelukkig zijn bij het idee dat ik het niet allemaal op korte termijn meer kan vervangen. In ieder geval heb ik gisteren de woonkamer weer aangekleed op een manier die me beter bevalt.

  Binnen een uur een keuken bestellen, wauw! Als het zover komt bij mij ga ik hulp zoeken. 😉

  Beantwoorden
 • Cindy

  09/10/2017 at 11:29

  Ja, verschrikkelijk hard. En ik en mijn man zijn zo gek genoeg om een verbouwing van een keuken te laten starten ongeveer 2 maand nadat de baby geboren is. Verklaar ons gek!

  Beantwoorden
 • Marijke

  09/10/2017 at 17:53

  Haha doe stomme hormonen ook. Bij de oudste had ik er ook wel last van. Kattenbakken moesten nog helemaal uitgesopt (mocht ik zelf niet doen), ramen gelapt, binnen en buiten (mocht ik ook deels niet zelf doen). Bij de tweede had ik genoeg om me bezig te houden. En kwam de poetsdrang pas achteraf

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: