• Home
 • /
 • Beauty
 • /
 • HHB report #1 BLUX box yay or nay?

HHB report #1 BLUX box yay or nay?

Zoals de vaste volgers inmiddels wel weten krijg ik elke maand de BLUX box binnen. En omdat ik dit jaar influencer ben voor de Huishoudbeurs ontving ik een extra grote BLUX box . Benieuwd naar mijn mening over de BLUX box? Lees dan snel verder.

De BLUX box is een maandelijks beautybox die je thuis ontvangt. De inhoud is altijd een verassing, maar je kunt er van uit gaan dat het altijd mooie beauty producten zijn. Je kunt de box maandelijks afnemen, maar ook per keer. Je ontvangt iedere maand een goedgevulde box met 4 tot 6 producten erin, zowel miniaturen als full size. Hij kost €14,95 per maand, je betaalt geen verzendkosten, en hij is maandelijks opzegbaar.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De extra goed gevulde BLUX box die ik voor de Huishoudbeurs heb ontvangen is echt geweldig. Er zitten allemaal fijne producten in die ik al eens eerder heb mogen ontvangen maar waar k desondanks toen ook al heel erg te spreken over was. Vooral de Naobay handcrème en de lipstick  zijn hier altijd welkom!

Om je een beeld te geven van de BLUX boxen die ik in het verleden heb mogen ontvangen heb ik ze even allemaal op een rijtje gezet.

3319860 bluxbox

Maart – Spring thema

Deze box was in het thema van de lente. En alleen al het kleurtje nagellak van Leighton Denny maakte mij enorm blij. Verder zat er ook een hele fijne nagellak miracle spray bij. Die zorgt er voor dat je nagellak nog sneller droogt. Ik denk dat dit toch wel een van mijn favorieten is.

sam_1174-1 bluxbox

Mei – Happy days

In deze box zaten twee prachtige samples van Macadamia, mocht je al eerder boxen hebben gehad dan kan je deze producten wel! Ze zijn erg geliefd onder de box lovers!

sam_1814 BLUX box

Juni – Mega zwaar!!

De box van Juni was echt mega zwaar. Niet zo gek, hij zat namelijk vol met fullsize producten! Wat ik vooral erg leuk vond aan deze box waren de nieuwe merken.

sam_2590-1 BLUX box

Juli – Summer!

Ook dit was weer een hele diverse box. Zo zaten er prachtige nagellakjes van Herome in, maar ook fijne lip duo van Aldo Vandini. Het blijft me verassen hoe divers de boxen worden samengesteld.

Zoals jullie kunnen zien bied de BLUX box diversiteit en is het elke maand een klein feestje om de box te mogen ontvangen. Van mij krijgt de BLUX box dus een dikke Yay! Judith van PinkPress heeft ook geschreven wat ze van haar eerste BLUX box vind. Denk je nou, die wil ik ook wel gaan bestellen! Kijk dan even op de website van BLUX box. Daarnaast gaat de Huishoudbeurs ook een prachtige box weggeven! Dus houd zeker de Facebookpagina in de gaten!

Handtekening Jamey

5 Comments

 • Astrid

  11/11/2016 at 10:06

  Een enthousiast verslag, en dat kan ik mij ook wel voorstellen. De Blux Box, en vergelijkbare boxen, zijn elke maand een cadeautje aan jezelf. Het openmaken is elke keer een feestje maar zoals wel vaker bij feestjes het geval is blijf je achteraf met de ‘rommel’ zitten. Ik zet rommel tussen aanhalingstekens omdat de producten natuurlijk geen rommel zijn. Echter, na een box of vier merk je al snel dat je plankje met niet-gebruikte producten al voller wordt. Na zes maanden begin je te twijfelen of je sommige producten ooit wel zult gaan gebruiken. Na een jaar heb je die mooie lipstick uit box 1 al lang weggegooid of weggegeven en bekruipt je een schuldgevoel wanneer je erover denkt maar weer eens je favoriete mascara en eyeliner aan te schaffen want dankzij de boxen heb je er nog drie of voorraad. Je komt om in de handcrèmes en lipbalsems en ook je vrienden beginnen te protesteren wanneer je weer een overbodig product uit je stash probeert te slijten.
  Mocht je toch een verrassingsbox willen dan raad ik aan om éénmalig een box te bestellen en dan zou ik niet voor de Blux Box gaan die buiten de ‘leuke merken’ toch ook regelmatig drogisterijmerken bevat. Ik zou dan voor de I Love Myself Box gaan, te bestellen bij en met liefde en persoonlijke aandacht samengesteld door Huidverzorgingsinstituut Mireille.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: