• Home
 • /
 • Beauty
 • /
 • HHB report #5 – win 3×2 kaarten voor de Huishoudbeurs!

HHB report #5 – win 3×2 kaarten voor de Huishoudbeurs!

Het is alweer bijna zo ver, de huishoudbeurs is om de hoek en ik kan niet wachten om te gaan. Judith en ik zullen er natuurlijk ook op een aantal dagen zijn, maar het lijkt ons natuurlijk ook erg leuk om een aantal van jullie te meeten! Daarom ga ik 3 mensen blij maken met 2 kaarten! Winnen? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt!Β 

Welke dagen we zelf naar de Huishoudbeurs gaan is nog niet zeker. Maar dat we gaan en jullie willen ontmoeten is zeker! Lekker shoppen en allerlei lekkere dingen proeven en proberen. Wat wil je nog meer? Er komt naast deze toffe winactie nog een hele leuke winactie aan voor de mensen die al een kaartje hebben voor de huishoudbeurs. Maar hier vertel ik jullie meer over wanneer er duidelijk is op welke dagen ik op de beurs zal zijn. Dus houd mijn blog zeker goed in de gaten!

huishoudbeurs

Zoals jullie allemaal weten ben ik dol op alles wat met beauty en fashion te maken heeft. Voor mij is de huishoudbeurs dan ook een walhalla! Stands van World of Beauty, Trind maar ook Lingerie2go, ik kan niet wachten om lekker rond te gaan struinen over de beursvloer! En gezien ik mijn liefde graag deel wil ik 3 mensen blij gaan maken met 2 kaartjes voor de huishoudbeurs! Dus wil jij ook graag dit jaar naar de Huishoudbeurs? Volg dan onderstaande stappen en wie weet maak ik jou blij met 2 kaarten voor jou en een vriendin.

Wat moet je er voor doen?Β 

Volg Beauty Unboxing op Facebook
Laat weten met wie en waarom jij graag naar de huishoudbeurs wilt gaan
Tag degene met wie jij naar de beurs wilt

Over een week zal ik alle drie de winnaars bekend maken en hoop ik jullie allemaal te zien op de beursvloer!

Handtekening Jamey

36 Comments

 • Jolanda

  28/01/2017 at 08:04

  Leuke winactie. Succes iedereen die meedoet! Aangezien ik momenteel 30 weekjes zwanger ben ga ik dan liever niet de drukte in haha. Jammer, want het is wel echt heel leuk!

  Beantwoorden
 • Sonja de Jager

  28/01/2017 at 08:23

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou @Kimberly de Jager graag een kaartje voor de Huishoudbeurs willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  Beantwoorden
 • Lisanne Boem

  28/01/2017 at 09:34

  Ik ben echt zo benieuwd naar de huishoudbeurs, ik hoor er iedereen over praten maar ik ben er nog nooit geweest. Ik zou heel graag met mijn moeder gaan, dan kan ik lekker rondsnuffelen voor mijn uitzet!

  Beantwoorden
 • Marta

  28/01/2017 at 11:59

  Het zou superleuk zijn om Lee van der Meer mee te nemen omdat ze een superlief schoonmoeder is en ik wil haar bedanken voor haar hulp!Eerst lekker naar de 9maandenbeurs om mijn zoontje helemaal te verwennen en als dan wat in de portmonee over is de Huishoudbeurs in om koopjes in te slaan en van de optredens te genieten.En tot slot naar de slijterij gedeelte om wat heerlijke cocktails te proeven!Ik zou heel blij zij als jullie die leuk dagje voor ons mogelijk maken door mij die 2 kaartjes te laten winnen πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Iris

  28/01/2017 at 20:50

  Jaaaa super gaaf!! Ik zou er graag eens heen gaan met mijn tweelingzus!! Elk jaar hebben we het er over maar het is er nog nooit van gekomen.. Lijkt me geweldig om eens mee te maken!!

  Beantwoorden
 • Marjolein

  29/01/2017 at 08:22

  Jaaaa het leukste uitje van het jaar.
  Vorig jaar liep helaas anders dan gepland mijn beste vriendin was pril zwanger en vreselijk misselijk. En op de beurs werd het alleen maar ergerndoor alle geuren. Daarom besloten naar huis toe te gaan.
  Zou dol graag dit jaar weer samen gaan en dan dit keer heerlijk shoppen en proeven

  Beantwoorden
 • Laura G

  29/01/2017 at 09:54

  Leukleuk!
  Graag zou ik dit jaar weer naar de huishoudbeurs willen!
  Ik ga sinds mijn 14e naar de huishoudbeurs en wil er graag een traditie van maken! Dit wordt hopelijk nu mijn 4e keer dat ik heen mag gaan. Zou super gaaf zijn πŸ™‚ Ik zou graag weer samen met mijn vriendin heen gaan.

  Ik doe dus graag mee aan deze actie πŸ™‚

  Groeten Laura

  Beantwoorden
 • Arianne

  29/01/2017 at 16:58

  Wat een leuke actie!! Ik zou deze kaartjes heeeeel graag willen winnen!! Samen met mn moeder weer n keertje naar de huishoudbeurs….dat is heeeeel lang geleden!! Ik ga duimen!!

  Beantwoorden
 • Channa WINNAAR

  29/01/2017 at 19:42

  Ja super leuk om naar de huishoudbeurs te gaan en jullie te ontmoeten! Ik wil heel erg graag mijn beste vriendinnetje te verrassen met een dagje shopppen en heel veel lol! Inderdaad lekker struinen tussen alle standjes en ons helemaal uitleven met beauty producten (zoek nog een goeie haar krultang ;)) en heerlijk eten! Ik kan niet wachten in zo’n super gezellig dagje!!

  Beantwoorden
 • Meindert

  30/01/2017 at 09:20

  Ik zou er heel graag heen gaan met mijn vrouwtje Anja en mijn dochtertje. Twee jaar geleden zijn We geweest en Had ik vlak ervoor een nieroperatie gehad. Nou dat was dus inderdaad niet fijn. Nu heb ik begin November een zwaar ongeluk gehad. Heb tot voor twee weken in een rolstoel gezeten maar loop nu gelukkig weer op krukken. We hadden geen kaarten gekocht omdat niet zeker was wanneer ik uit de rolstoel zou kunnen en met een rolstoel gaan is geen doen. Ik zou het zo fijn vinden om mijn vrouwtje te kunnen verassen met twee kaarten daar ze mij de afgelopen maanden perfect heeft verzorgd. Nu het beter gaat eindelijk dan iets leuks voor haar. PS. Ik kan ook de kaarten wel kopen maar dat ziet ze op het bankafschrift en is de verassing weg .

  Beantwoorden
 • Laura WINNAAR

  30/01/2017 at 10:48

  Super leuk! (Y) Ik doe heeeel graag mee, want vorig jaar was het heeel gezellig met mijn vriendin Lotte! πŸ˜€ We waren voor het eerst… En een beetje lachen om al die dames met trolley’s πŸ˜‰ Maar uiteindelijk hadden wij die zelf het hardst nodig Met enkel 1 tasje (want zoveel zal ik toch niet kopen??) hadden wij al handen te kort na de eerste stand. STOM! Dit jaar gaan we graag GOED voorbereid en dus heeel graag met kaartjes van jou! Kunnen we van het bespaarde geld een trolley kopen om Γ©cht mee te doen in de HuishoudBeurs gekte πŸ˜‰ Wij hebben echt uren rondgelopen bij de hapjes en drankjes, zoveel leuke producten voor een goede prijs! En als lekkerbekjes is dat heeeel fijn

  Beantwoorden
 • Sanne Brattinga

  30/01/2017 at 16:41

  Ik wil mijn vriendin graag verrassen met een dagje weg. Daarom ga ik haar ook niet taggen.
  Ze heeft het momenteel heel druk met school en stage en daarom niet zoveel tijd.
  Gelukkig valt voor ons de huishoudbeurs in de voorjaarsvakantie.

  Beantwoorden
 • Diana Slingerland

  31/01/2017 at 17:22

  Ik zou graag met mijn dochter Nikita Slingerland naar de huishoudbeurs willen en misschien ook naar de negenmaandenbeurs

  Beantwoorden
 • MariapeetjeBakker

  01/02/2017 at 11:28

  Ik zou heel graag mijn dochter willen verrassen en haar meenemen naar de huishoudbeurs! het lijkt ons super leuk om langs de standjes te struinen, inspiratie op te doen en van alles te mogen uitproberen waaronder heeeel veel make-up en natuurlijk los gaan in de eet&drink hallen. πŸ˜€

  Beantwoorden
 • jacqueline

  01/02/2017 at 20:51

  Ik wil dolgraag met Kirsten Kerstens we wonen niet bij elkaar om de hoek dus ons jaarlijkse uitje , shoppen genieten en vooral beleven Beauty Unboxing Ik wil gewoon altijd nieuwste dingen proberen hahha erg he! Shop till you drop en dat is eens letterlijk gebeurd ik had inderdaad zo;n gehaat karretje bij me en die zakte door zijn voegen wieltje vloog eraf hahhah

  Beantwoorden
 • Esther

  06/02/2017 at 15:09

  Ik zou samen met mijn schoonmoeder en dochter van 11 gaan. Sinds we een keer zijn geweest vraagt dochter van 11 elke jaar wanneer we weer gaan. Wie weet hebben we geluk!

  Beantwoorden
 • Tamara v Bodegom

  08/02/2017 at 08:03

  Ik wil graag met @Monique Ridder naar de HHB!
  Iets met een wasmachine πŸ™‚ (nee grapje, maar ik had op je facebook gereageerd)

  Beantwoorden
 • Fam Andel

  11/02/2017 at 16:30

  Super actie! Ik zou graag met een vriendin willen gaan. We gingen elk jaar naar de huishoudsbeurs maar toen ik ziek werd zijn we ermee gestopt. Nu ben ik nog steeds ziek maar ik zou haar graag willen verrassen omdat ze er altijd voor me is. Ik tag haar niet anders is het geen verrassing meer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate Β»
%d bloggers liken dit: