Kerst Dilemma’s

Kerstboom drama, iedereen kent het wel. Welke boom, welke kleur versiering, kerstverlichting een maand van te voren en ga zo maar door. Kerst Dilemma’s. Maar eerst het eerste debacle WEL OF NIET een boom???

De Kerstboom

Mijn man en een kerstboom. Geen combi. We zijn nu al ruim 4 jaar samen en elk jaar weer die strijd. Komt er nou een kerstboom of niet. Ik zeg natuurlijk JA! Met roze ballen als het even kan! en Bram; dacht het niet! Wat moeten we nou met zo’n ding. Eerst uren in de knup liggen met die rot lampjes om hem vervolgens na 2 weken weer te moeten afbreken, en dan nog niet te beginnen over de kat die de ballen maar al te graag uit de boom slaat! Uiteindelijk na vele jaren en discussies is het me eindelijk gelukt om dit jaar toch echt een klein kerstboompje te krijgen (voornamelijk omdat mijn oma er nog 1 op de zolder had staan). Dan komt het volgende drama!

De Intratuin

Ja een boom zonder ballen is natuurlijk ook geen porem. Dus ik ben heel moedig geweest en heb Bram gevraagd of hij gezellig mee wou (naast de Intratuin zit een Mac Donalds dus een belofte voor een Quarter Pounder en hij was om!). Dus daar gaan we dan op een koopzondag onderweg naar de Intratuin. 1 woord: MIERENNEST! Nooit gedacht dat er 2 weken voor kerst nog 10 miljoen andere naar de winkel zouden gaan om een paar ballen te kopen. Met gevaar voor eigen leven even 20 ballen gekocht en hup weer 40 euro lichter! Gelukkig was Bram niet moeilijk en heeft hij lekker gesmikkeld van z’n hamburgertje.

Mijn boom staat uiteindelijk. En ja, Bram had gelijk. De kat is fan van ballen meppen… volgend jaar misschien toch maar voor de plastic ballen gaan.

Kerst Dilemma's 1

Heb jij er ook zo lang over gedaan voor je een kerstboom in huis mocht hebben?

holiday jamey

P.s. ik weet t dillema – Kerst Dilemma’s. Cursusje Nederlands is niet overbodig.

 

7 Comments

 • Judith

  20/12/2014 at 09:48

  Ach je bent geen proefwerk aan het maken, maar een blogpost! Wij hadden nog de boom van vorig jaar zo ingeklapt, en dus zo weer uitgeklapt met ballen en lampjes en al hahahaha. Wat extra ballen erbij gehangen, en ons drama duurde maar kort 🙂 Wat is de mac toch een fijn chantage middel he!! ×÷×

  Beantwoorden
 • Petra

  20/12/2014 at 22:56

  Geweldig artikel vind ik dit om te lezen…

  Ergens moest ik er ontzettend om lachen, die mannen doen net of de boom ze niet interesseert, …maar wat willen ze graag dat hij er niet staat 😉 …Als het ze nu daadwerkelijk niet zou interesseren, zouden ze zich daar helemaal niet druk om maken… Volgend jaar gewoon met boom onder je arm naar binnen lopen en neerzetten die handel….
  Plastic ballen is inderdaad wel erg handig als je poezen hebt…

  Beantwoorden
 • Roxanne

  22/12/2014 at 20:03

  Wij hebben dit jaar geen boom. Drukke 7 maanden oude puppy en kerstboom leek me niet zo’n goede combinatie 😉 Tip qua kerstballen, na kerst zijn ze overal met 50 tot 75% afgeprijsd, dat is leuker ballen shoppen dan net voor kerst (en iets minder druk meestal ook 😉 )

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: