• Home
 • /
 • Fashion
 • /
 • Mijn zusje gaat trouwen! wat moet ik aan!?

Mijn zusje gaat trouwen! wat moet ik aan!?

Nog maar een maandje en mijn kleine zusje gaat trouwen. En zonder er echt over na te hebben gedacht vroeg ze aan mij wat ik eigenlijk aan ging doen. Ik heb er werkelijk waar nooit bij stil gestaan. Tijd om dus op onderzoek uit te gaan!Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik ook niet had verwacht dat ik hier als zus van de bruid echt over na zou moeten denken omdat ik verwacht had eerder te gaan trouwen als zij. Maar nu de rollen dan toch omgekeerd zijn is het natuurlijk wel belangrijk om een leuke outfit te gaan samenstellen! Op zoek dus naar wat inspiratie!

trouwen

Het eerste wat ik gedaan heb is (uiteraard) Google afspeuren. Gek genoeg kom je dan al snel uit op alleen maar jurkjes en rokjes. Iets waar je mij niet heel erg snel in ziet. Niet omdat ik een tomboy ben of iets hoor. Maar jurkjes zijn niet zo aan mij besteed. Ik heb spier witte melk flessen en een panty overleeft meestal de eerste tien minuten niet eens.

Mijn zusje gaat trouwen! wat moet ik aan!?

Scandi Style

Gelukkig kwam ik de Zalando Editorial pagina tegen. Dit is een online magazine vol nieuwtjes, de nodige inspiratie en goede raad van hun stylisten. Hier kwam ik een oud artikel tegen over de Scandi Style. Een mooie minimalistische stijl zoals we alleen maar kunnen vinden in Scandinavië. In dit trend report vertellen ze over de typische kleuren zwart, donkerblauw en wit die dit voorjaar gezelschap krijgen van zachte tinten als pastelroze, lichtblauw of zonnegeel. Zeker in combinatie met een bloemen motief heb je een perfecte wedding outfit.

Ik ga dus op zoek naar een mooie maxi rok in een zachte pastel tint, een wit of creme topje met het liefst wat kant, en een zelfde kleur vestje voor als het wat kouder word in de avond.

Heb jij nog leuke tips? Of advies over waar ik deze items kan scoren? Laat ze dan even achter in de comments!

Handtekening Jamey

13 Comments

 • Jolanda

  24/04/2017 at 06:10

  Leuk idee voor een outfit heb je!! Voor mijn zusje der bruiloft had ik een leuk lichtroze top met details van pailletten en eroverheen een gehaakt wit vestje zonder mouwen (beetje Ibiza stijl). Draag het nog steeds en dat vond ik eigenlijk ook wel belangrijk, dat je het erna ook nog gewoon kunt dragen. Ik had het bij modemusthaves en the Sting gekocht.
  Jolanda onlangs geplaatst…Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing SerumMy Profile

  Beantwoorden
 • Marlies

  24/04/2017 at 09:07

  Allereerste een dikke proficiat aan je zusje!
  Ik snap dat het super moeilijk moet zijn om de juiste look te gaan kiezen. Ik denk dat ik wel voor een super girly/romantische outfit zou gaan 🙂 Voor zoiets zou ik dan vooral op Asos gaan kijken, maar ik heb al gemerkt dat Zalando ook veel prachtige dingen heeft.

  Veel succes met je zoektocht!
  Marlies onlangs geplaatst…TRAVEL | 5 Dream DestinationsMy Profile

  Beantwoorden
 • Manon

  24/04/2017 at 10:10

  Mijn zus gaat in augustus trouwen en ik weet ook niet wat ik aan moet! … moeilijk is dat he jeetje. Maar ik weet zeker dat je er mooi uit zal zien. Deze webshop ziet er wel leuk uit

  Beantwoorden
 • sabine

  24/04/2017 at 13:32

  Gave website inderdaad! Ik heb ook een bruiloft in Augustus, moet gauw de kilos van de zwangerschap verliezen en dan nog een jurk vinden. Wat een paniek haha! Ik heb gelukkig na juni nog een paar weken 🙂

  Beantwoorden
 • Lesley

  24/04/2017 at 19:56

  Ik zag bij H&M een prachtige pastel jurk met wat kant. Die is echt heel erg mooi. licht blauw. Anders zou je Asos kunnen proberen daar hebben ze vaak ook leuke rokken voor mocht je echt geen jurk willen 🙂

  Beantwoorden
 • Grace

  24/04/2017 at 20:58

  Leuk idee voor een outfit, al zal ik zelf nooit voor iets wits gaan op een bruiloft.
  Ik ben zelf altijd dol op de jurkjes van Ted Baker of Karen Millen. Maar die zijn flink aan de prijs. Betaalbaarder en net zo leuk zijn de jurkjes (en andere kleding) bij Steps. Echt altijd zo’n bridal feest sfeertje hebben die.

  Beantwoorden
 • Joandi Loes Tholen

  26/04/2017 at 21:19

  Wij gaan ook trouwen in augustus en ik merk dat er een heleboel mensen zijn die in paniek raken over wat ze moeten aantrekken. Gek is dat toch he! Ik zou zelf wel echt never nooit wit aantrekken naar een bruiloft. Zou het ook niet zo leuk vinden moest iemand dat bij mij aantrekken. Maar dat is soms heel erg persoonlijk natuurlijk.

  Beantwoorden
 • Fleur

  25/07/2017 at 07:34

  Wat leuk dat je zus gaat trouwen! En natuurlijk om een mooi outfit te score. Sommige winkels hebben ook een gratis personal shopper, die je kan vragen om inspiratie

  Beantwoorden

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: