Outfit – White lies

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie op het programma. Het thema? Wit! Benieuwd wat ik nu heb samengesteld? Lees dan snel verder.

Een zomerse outfit die ook perfect te dragen is op een wat koudere dag. Maar waar ik me ook nog eens super comfortabel in voel. Wit is namelijk niet de meest handige kleur als je wilt afkleden. Toch heeft Navabi mij de perfecte top op gestuurd waarin ik mezelf een stuk slanker voel. En dat straal je dan ook gelijk uit!

Outfit – White lies

Het shirt dat ik draag is zoals ik al zei van Navabi. Dit is een van de grootste als het gaat om designer plussize kleding. Het fijne aan dit shirt is dat hij lekker los zit, maar door de pasvorm kleed hij ook af ondanks dat hij wit is. Een leuk detail zie je aan de zijkant. Hier steken de punten net even iets langer uit. En hoewel het hele shirt een streepje heeft zijn de punten helemaal wit en van een net iets andere stof.

Outfit – White lies

Een outfit is nooit af zonder mooie accessoires

Bij deze outfit draag ik een hele toffe handtas van Tommy Hilfiger. Deze kan je als schoudertas dragen, maar ook als handtas. Sinds de geboorte van Noé heb ik eigenlijk bijna nooit meer een tas mee. Maar voor deze beauty maak ik maar al te graag een uitzondering.

Outfit – White lies

Om het helemaal af te maken heb ik voor de gelegenheid ook weer eens een keer oorbellen in gedaan. Het kan kloppen als je denkt, huh Jamey, jij draagt toch nooit oorbellen? Klopt. Ik heb al vanaf kleins af aan gaatjes. Maar omdat ik ze altijd vergeet uit te doen en ik dan smorgens met een dik en geirriteerd oor wakker word draag ik ze eigenlijk bijna nooit meer. Toch mis ik het wel. Daarom heb ik voor de gelegenheid de prachtige knopjes van Ti Sento in.

Outfit – White lies

Hopelijk vinden jullie de white lies outfit een beetje geslaagd! Meer outfits zien? Volg me dan ook op Instagram. Hier komen dagelijks nieuwe foto’s online.

 

Handtekening Jamey

11 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: