Over Annora

Wat leuk dat je even komt kijken om wat meer over mij te lezen. Mijn naam is Annora Hoekstra, 28 jaar jong. Samen met mijn man woon ik in een klein dorpje in Friesland. Dit is nu nog met onze honden en een kat. Straks met een klein meisje erbij die nu nog even in mijn buik zit. Ik kan niet wachten haar te ontmoeten!

Bloggen

Op www.1310bynora.com blog ik al vanaf 2013. Waar ik begon als Fashionblogger in het Engels en mijn persoonlijke stijl deel met de wereld. En eigenlijk doe ik dat nog steeds wel in het Nederlands. En inmiddels is 1310bynora wel uitgebreid, nu vind je naast Fashion ook beauty, lifestyle & mommystuff.
Beauty is dan ook naast kleding en al dat soort dingen een grote passie van mij. Ik kan genieten van een fijne dag crème, een lekker masker, mooie makeup en eigenlijk alles wat met beauty te maken heeft.

Gastblogger voor Beauty Unboxing

Dat is dan ook direct de reden waarom ik gast Blogger ben geworden voor Beauty Unboxing! Even wat nieuws en lekker op beauty en wellicht een beetje mommy stuff focussen. Heerlijk om er mee bezig te zijn en super leuk om dit zo in samenwerking met Jamey te doen. Je kunt van mij dan ook voornamelijk beauty reviews verwachten. Eerlijkheid is voor mij erg belangrijk ook al komen producten mij toe, ik zal altijd een eerlijke mening geven.

Meer hobby’s?

Naast het Bloggen is fotografie een hele grote hobby! Mooie foto’s maken van natuur dieren en mensen, hier geniet ik ontzettend van. En dan natuurlijk nog onze huisdieren men maatjes en alle wandelingen die we maken met zen allen. En natuurlijk quality time voor mijn man en mij samen, even weg en leuke dingen doen heerlijk.

Wil je mij nou ook op mijn blog volgen of op Instagram? Je vindt mij op de onderstaande links.

www.1310bynora.com
Instagram : @1310bynora 
Facebook : @1310bynora 

Translate »