Over Lonneke

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Lonneke, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend en lieve dochtertje van 3 jaar oud in het prachtige Hoorn. In het verleden heb ik gewerkt als assurantie adviseur en deed ik veel modellenwerk. Toen ik eenmaal te horen kreeg dat ik zwanger was en in 2013 beviel van mijn prachtige dochtertje ben ik hiermee gestopt en heb ik mij volledig op het moederschap gestort.

Omdat ik toch nog iets miste ben ik in 2014 gaan zoeken naar een leuke hobby. Voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het vastleggen van nagellak swatches en ook producten fotograferen ging mij goed af. Hierdoor groeide de passie voor nagels en beauty.

IMG_0047
Doordat ik een chronische huidaandoening heb sinds 2008 verdiep ik mij steeds meer in huidverzorgings- producten. Ik vind het interessant om verschillende producten te testen zowel de wat duurdere merken betaalbare merken. Door dat ik een chronische huidaandoening heb weet ik precies voor mezelf wat ik wil en verwacht van producten.

Samenwerking met Beauty Unboxing

Sinds kort ben ik (Lonneke) vaste blogger geworden bij Beauty Unboxing. Dit zie ik als een unieke kans waar ik mezelf nog meer kan ontplooien en nog meer mensen kan inspireren. Alles wat mij toekomt zowel leuke contacten, product reviews events ben ik erg dankbaar voor en zal overal met eerlijkheid en respect omgaan!

Mocht je nou nog meer willen weten over mij, stuur dan een mailtje op lonneke@beauty-unboxing.nl.

Translate »