Over Jamey

Mijn naam is Jamey Herben en ik ben een freelance blogger uit Nijmegen. Op mijn blog schrijf ik dagelijks over alles met betrekking tot Beauty, Fashion en Lifestyle maar ook het leven als nieuwe moeder en reizen komt aan bod. Zo kun je denken aan reviews, leuke winacties, maar ook inspiratie artikelen en outfits. Ik ben oorspronkelijk begonnen als gastblogger op verschillende beauty blogs. Maar het bleef toch kriebelen om een eigen blog te starten. Daarom heb k begin 2014 de knoop doorgehakt en ben ik Beauty Unboxing gestart.

The blog

Ik heb mijn blog genoemd naar waar mijn passie is begonnen. Namelijk het unboxen van (internationale) beauty swaps. Na een tijdje ben ik mij ook gaan richten op reviews, fashion, lifestyle en niet te vergeten events. Mijn artikelen zijn allemaal geschreven met liefde en passie en bevatten altijd mijn eerlijke mening.

Beauty

Beauty heeft mij altijd al aangetrokken, alleen was ik vroeger meer een tomboy dan een beauty geek. Ik gebruikte niet of nauwelijks make-up, gebruikte geen nagellak. Sterker nog ik beet nagels! Dat is radicaal omgeslagen toen ik zag wat een beetje make-up en nagellak met een mens kan doen. Nu kan ik haast niet wachten tot ik thuis ben om mijn nagels weer te lakken en te experimenteren. Ook loop ik geen enkele Kruidvat, Body shop of andere parfumerie voorbij zonder even een aantal dingetjes te testen of iets mee te nemen.

Over Jamey

Fashion

Sommigen geloven het niet maar ik ben echt een mode meisje geweest. Althans, het mode meisje achter de schermen. Ik heb een aantal jaren gewerkt bij een bureau dat modeshows organiseerde en daar regelde ik eigenlijk alles achter de schermen. Die passie voor mode is daar door blijven hangen en hebben er toe geleid dat ik ook erg graag over fashion en accessoires schrijf. Je kunt onder andere outfit posts en (plussize) fashion artikelen verwachten van mij.

Events

Alles in en rondom het huis komt ook aan bod op Beauty Unboxing. Niet alleen omdat ik het leuk vind om over mijn eigen interieur en tuin te schrijven maar ook omdat ik het ontzettend leuk vind om inspiratie die ik op doe te delen. Naast inspiratie artikelen kun je hier ook DIY’s en reviews verwachten.

Zoals je wel kunt lezen draait mijn blog dus ook echt om mijn passies. Ik geniet van elke opdracht, elk product dat ik review en elk event waar ik verslag van mag leggen. Mijn doel is om jullie dit ook laten te ervaren.

Translate »