• Home
  • /
  • Beauty
  • /
  • Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

Van Rimmel heb ik twee lipsticks mogen ontvangen om te testen: 100 Pinkroots en 800 Berry Misschief. Lipstick fan als dat ik ben, ga ik natuurlijk maar al te graag aan de slag met een review over deze lipsticks. Ben je benieuwd naar de dekking, kleuren en mijn mening? Lees dan verder!

Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief
Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

Ik heb twee kleuren Lasting Finish Lipstick ontvangen van Rimmel: 100 Pinkroots en 800 Berry Misschief. Pinkroots is een roze, frisse kleur. In tegenstelling tot Pinkroots is Berry Misschief een donkere, bruinrode kleur. Pinkroots is een perfecte kleur om overdag te dragen, terwijl Berry Misschief meer een avondkleur is. Twee kleuren die onmisbaar zijn in je make-up tas, zodat je ze beide kunt afwisselen gedurende de dag.

Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

De test

Natuurlijk heb ik beide lipsticks ook uitvoerig getest. Als eerste zie je hier een swatch op mijn arm, waarbij de kleuren meer tot uiting komen. Hier zie je goed dat Pinkroots een prachtige roze kleur is en Berry Misschief richting bruin gaat. Natuurlijk heb ik ze ook op mijn lippen getest en zoals je ziet zijn beide kleuren erg dekkend. Wel vind ik mijzelf Pinkroots beter staan dan Berry Misschief. Een lichtere kleur haalt mijn gezicht vaker wat beter op dan een donkerdere kleur. Des al niet te min vind ik beide kleuren prachtig!

Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry MisschiefRimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry MisschiefRimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

Rimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry MisschiefRimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry MisschiefRimmel Lipsticks 100 Pinkroots & 800 Berry Misschief

Eindoordeel

Wauw, ik ben fan! Deze twee lipsticks van Rimmel zijn enorm dekkend, goed gepigmenteerd en brengen makkelijk en soepel aan. De kleur blijft goed zitten en blijft lang mooi. Daarnaast hebben de lipsticks ook een lekkere zoete geur, waardoor ze fijn zijn om aan te brengen. Niks zo vervelend dan een chemische geur aan een lipstick! Vooral Pinkroots is een persoonlijke favoriet en ga ik vooral straks in het voorjaar veel dragen. Kortom: een fijn product voor in je beautycase!

Welke kleur vind jij het mooist?

Handtekening Jamey

15 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: