Afgelopen vrijdag was ik te gast bij het 10 jarig jubileum van Skinlounge. Een prachtige schoonheidssalon hier in hartje Nijmegen. En natuurlijk heb ik hier een leuk (foto) verslag van gemaakt.

IMG_3661

Mayke (eigenaresse) had me al via Facebook flink lopen teasen over de leuke dingen die er te doen zouden zijn. Zo kon je heerlijk proeven van de snacks van Lijnsmaak maar ook van de heerlijke red velvet cupcakes van Süss gebak.

Natuurlijk had Skinlounge ook vanalles voorbereid om te doen/zien/proberen. Zo kon je je laten epileren en je wenkbrauwen laten verven. Ook kon je je laten opmaken met het merk Be Mineral. Een prachtig make-up merk die gemaakt is op basis van mineralen.

Ook kon je door Absolution een huidanalyse laten doen. Kim van Absolution gaf een 20 minuten durende absolution kennismaking behandeling met de Astir Award winnende L’Eau Soir et Matin (reiniger) en Konjak spons. Verder kreeg je een peeling met een korrel van kiezelwier en daarna een solution aangepast aan de huidconditie en als afsluiting een beschermende dagcreme met tint.

Daarnaast was het ook mogelijk om je te laten Spraytannen. Skinlounge gebruikt hier Marc Inbane voor. Een merk waar ik niet onbekend mee ben. Ik krijg er direct een prachtige gloed van. Het mooie van Marc Inbane Spray tan is dat het kleurt naar je eigen pigment. Zo weet je eigenlijk vrijwel zeker dat je niet als een oranje oempaloempa de deur uit loopt.

Ook was er een super goede DJ die zorgde voor een extra party stemming.

Nogmaals wil ik Skinlounge feliciteren met hun 10 jarig jubileum! Ik hoop dat jullie nog vele jaren mogen genieten van al het moois in Nijmegen!

handtekeninglichtroze