Summer outfit – fresh new dress!

Het zonnetje schijnt en dat betekent dat we weer veel inspiratie nodig hebben voor leuke zomeroutfits. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste zomer jurkje zien. Benieuwd welk jurkje mijn hart gestolen heeft? Lees dan snel verder!

Summer outfit - fresh new dress!

Summer outfit - fresh new dress!

Comfortabele jurkjes

Hoewel ik de voorgaande jaren niet vaak te zien was in een jurkje heb ik daar dit jaar toch wel voor gekozen. Ik ben nog steeds erg onzeker over mijn lichaam. Vooral mijn benen zijn een pijnpuntje. Maar ik vertik het om mezelf te blijven verbergen in lange broeken tijdens de zomer. Daarom zie je de laatste tijd veel leuke lange, maar ook korte jurkjes voorbij komen op Instagram.

Dit jurkje heb ik onlangs online geshopt. Is hij niet leuk? Hij is wel een beetje aan de korte kant voor mij (ik ben zelf ook wel vrij lang dus dat speelt vast mee). Daarom draag ik hem met een simpel kort broekje. Ik vind het idee dat de wind er onder komt en ik in mijn blote billen sta niet erg aantrekkelijk haha.

Ik heb bij Bomont.nl al een hoop leuke jurkjes in de sale gezien! Dus zoek je nog een leuk jurkje, kijk dan zeker even!

Summer outfit - fresh new dress!

Summer outfit - fresh new dress!

Summer outfit - fresh new dress!

Tropische prints
Wat je ook draagt deze zomer, met een tropische print zit je altijd goed. Ga voor prachtige groene bladeren van een palmboom of kies voor allerlei tropische prints. Het ziet er ontzettend tof uit en je krijgt er een echt zomergevoel van. Maar ook een print als ik nu draag is helemaal in. Het is vrij druk, maar door alle kleuren kun je het makkelijk met van alles combineren.

Summer outfit - fresh new dress!

Summer outfit - fresh new dress!

Stoere sneakers of sandalen

Een jurkje als deze kun je zowel stylen met een stoere sneaker als sandalen. Slippers zijn natuurlijk enorm combi, maar mocht je een jurk als deze dragen naar een leuk feestje dan zijn slippers misschien niet het handigst. Zelf heb ik onlangs super leuke sandalen van Havianas gekregen. Ze zien er uit als sandalen, maar lopen als slippers. Echt geweldig!

Heb jij nog leuke outfittips voor de zomer?

Summer outfit - fresh new dress!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

12 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: