Testpanel – Helpling voor de grote voorjaarsschoonmaak

Wij konden wel wat extra handen gebruiken bij de grote voorjaarsschoonmaak. Helpling bood hierbij de hulp die we zochten. Onze ervaring zullen we in dit blogartikel met jullie delen. Lees je mee?

helpling 1

Middels de website van Helpling konden wij heel eenvoudig aangeven op welke dag en welk tijdstip wij een schoonmaakhulp bij ons wilde laten helpen. Zaterdag om 13.55 stond daar Wendy voor onze deur en klaar om snel aan de slag te gaan. Wij gaven aan bij Wendy welke schoonmaakactiviteiten wij van haar verwachten en zonder enige verdere hulp ging zij aan de slag.

IMG_7446

Ze begon in de badkamer en heeft daarnaast de toilet, berging, deurklinken en twee slaapkamers gedaan. Alles ging bijzonder snel en dat was erg prettig om te zien. Aan de andere kant wilden wij eigenlijk dat alles zeer grondig zou gebeuren, maar dat moet je van te voren aangeven en dan is dat natuurlijk mogelijk.

IMG_7447

Voor de investering die een huishoudelijke hulp via Helpling met zich meebrengt is het zeker waard De hulpen worden door Helping uitgebreid gescreend en hebben minimaal 2 jaar ervaring. Hierdoor weet je dat de hulpen betrouwbaar zijn. Ook de website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

De hulpen van Helpling zijn gemotiveerd om hard te werken en goed schoon te maken, omdat de klant een beoordeling kunnen achterlaten. Wendy was heel vriendelijk en ging goed met onze kinderen om. Dat gaf ons een vertrouwd gevoel en wij gaan dan ook zeker Helpling vaker inschakelen! Als wij de schoonmaakhulp van Helpling een cijfer moesten geven dat zou dit een 8.5 zijn. Waarbij wij verwachten dat wanneer je dezelfde schoonmaakhulp vaker laat langskomen en je daardoor elkaar beter leert kennen, dat dit cijfer naar een 9 zou kunnen gaan.

Helpling, bedankt!

handtekening jessica

3 Comments

 • Lonneke

  09/05/2016 at 07:55

  Hulp met schoonmaken heb ikzelf niet nodig. Maar voor mensen die het niet meer zo goed kunnen of omdat het te veel is, is het wel fijn dat dit er is. Je geeft een mooi cijfer wat zeker wat zegt. Ik wil zelf in augustus schoon gaan maken bij menen die ziek zijn of te oud zijn om dit zelf te kunnen. Op deze manier kan je mensen erg helpen vind ik.

  Beantwoorden
 • Babs

  09/05/2016 at 08:14

  Dit is heerlijk, zelf het werk een keer uit handen geven. Maar ook wel raar, ik zou direct mee gaan helpen….
  Ik heb bij mensen thuis ook wel eens schoongemaakt en het was dankbaar werk. (niet altijd hoor) Maar een werkend stel met een klein kindje was altijd zo blij als ze thuiskwamen in een opgeruimd, fris huis. Jammer dat ze gingen verhuizen.

  Beantwoorden
 • Linda

  10/05/2016 at 11:01

  Lijkt me ideaal als je bijvoorbeeld in een hele drukke periode zit! Nu is het voor mij niet echt van toepassing maar ik kan me voorstellen dat het in de toekomst erg van pas kan komen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: