• Home
  • /
  • Vlogs
  • /
  • Vlog #1: De 9 maanden check bij het CB + mijn eerste vlog!

Vlog #1: De 9 maanden check bij het CB + mijn eerste vlog!

Ja! Het is een feit! Na mijn geweldige weekend weg met Eurocamp heb ik besloten het vloggen toch een kans te geven. In deze vlog neem ik jullie onder andere mee naar het consultatiebureau voor de 9 maanden check, en laat ik jullie zien hoe mijn dag eruitziet.

Zo’n eerste vlog filmen was best spannend. Vooral omdat ik nu ook niet in mijn eigen huis aan het filmen ben, maar ook op plekken waar andere mensen zijn. Tegenwoordig is vloggen helemaal normaal, maar waarom voelt het dan nog zo gek en spannend aan? Ik besloot het toch te proberen.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reactie!

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: