• Home
 • /
 • Vlogs
 • /
 • Vlog #3 Waarom luistert de diëtist niet?!

Vlog #3 Waarom luistert de diëtist niet?!

Al sinds de geboorte van Noé struggle ik met de meningen van dokters, verloskundigen en diëtisten. Ze denken allemaal op basis van 2 tellen kennismaken te weten wat er met mijn dochter mankeert. Toch ben ik van mening dat ik echt zelf wel aanvoel wat er mis is. En niks is dan vervelender dan niet gehoord worden. In deze vlog vertel ik over de diëtiste van Noé en waarom ik toch weer pissig werd na onze afspraak. Kijk je mee?

Hopelijk vond je dit ook weer een vermakelijke vlog. Zijn er dingen die je graag wel ziet, of heb je verzoekjes? Laat het dan zeker achter in de comments! 

4 Comments

 • chucky1012

  04/10/2018 at 05:52

  Balen dat je geen antwoord op je vraag had gekregen.
  Ik herken het want ik had dezelfde problemen gehad.
  Heel veel succes….

  Xoxo

  Beantwoorden
 • Lesley

  04/10/2018 at 06:07

  Herkenbaar, wij moeten ook steeds provoceren en nu zelfs om de 3 maanden. Ik wordt er echt helemaal gek van. Waarschijnlijk hebben ze zelf nooit een kindje met KMA gehad.

  Beantwoorden
  • Jamey

   04/10/2018 at 09:51

   Oh man, vreselijk zeg! Ik kan er zo enorm kwaad van worden. En vooral om dat onze diëtist het volgens mij gewoon niet geloofd. Ze wilt ons namelijk de volgende keer naar het ziekenhuis sturen voor een provocatie test…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: