• Home
 • /
 • Vlogs
 • /
 • Vlog #4 wachten op Ikea, uitgebreid unboxen én laser ontharen!

Vlog #4 wachten op Ikea, uitgebreid unboxen én laser ontharen!

Iets later dan gepland, maar daar is hij dan! Mijn vierde vlog. Vandaag neem ik jullie mee naar mijn laserbehandeling, ga ik perspakketjes unboxen en geef ik jullie een beeld van mijn dagelijkse leven. Benieuwd? Kijk dan snel verder! 


Mocht je nou meer willen weten over laser ontharen, lees dan mijn blog hierover. Laser ontharen is namelijk geheel pijnloos, snel, en blijvend! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Mocht je een gratis proefbehandeling willen boeken, dat kan hier.

Hopelijk vond je deze vlog ook weer leuk om te kijken! Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om zo op de hoogte te blijven van nieuwe vlogs!

One Comment

 • chucky1012

  24/10/2018 at 05:50

  Goedemorgen….
  Balen dat de spullen laat bezorgd werden en dat jij je moest haasten om op tijd naar de afspraak te gaan.
  Schattige kleertjes voor je dochter

  Fijne dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
%d bloggers liken dit: